Jobba med oss och tjäna pengar


Här hittar du och ditt team allt ni behöver för att börja sälja produkterna i vår shop. Det är enkelt att komma igång! 

Image

Skapa konto

För att du och ditt team ska få inköpspriser av oss behöver ni ett konto. Ta hjälp av en vuxen, till exempel en förälder, för att skapa kontot. Vi behöver en kontaktperson som kan ta emot faktura och vi vill skicka information om hur försäljningen går till och hur den förbereds på bästa sätt.


Image

Planeringsfas

Genom att delta i vår försäljning bidrar du till ökad kunskap om tobakens påverkan på både människor och vår miljö. Vi har valt  produkter som på olika sätt leder till bättre förhållanden i tobaksodlande länder. Ditt jobb är viktigt. Därför vill vi att alla i teamet tar del av vår digitala föreläsning, en video som varar i 38 minuter. Där finns det många argument som kan vara bra att känna till och som kan användas i försäljningen. Vi skickar information om föreläsningen till kontaktpersonen så snart kontot har skapats. 

Våra föreläsare Sonia Hammi och Josefin Airas har besökt många skolor med föreläsningen 'Barnarbete i ny förpackning'. Information om den digitala föreläsningen mejlas till kontaktpersonen.

Image

Planera teamets försäljning genom att sätta ett gemensamt mål som ni vill uppnå. Längre ner finns ett dokumentarkiv med tips, beställningslistor och mallar. Där finns också en räknesnurra som ni kan använda för att se hur många av de olika produkterna ni ska sälja för att nå ert mål. Skriv ut för att ta med eller visa kunderna vad ni erbjuder från en iPad. I dokumentarkivet hittar ni också alla produktblad som ni kan skriva ut och ta med eller visa från till exempel en iPad.


Image

Försäljningen kan börja!

Fyll i beställningslistorna med kundens uppgifter och vilka produkter som beställs. Tänk på att markera om betalning har tagits emot eller inte. Samla ihop teamets ifyllda beställningslistor och lägg in beställningarna i shoppen. Den person som skapat kontot ser till att en gemensam beställning görs inom rimlig tid för att kunderna ska få produkterna levererade. Ni kan sedan göra flera beställningar så länge försäljningen pågår. Vi skickar en faktura på inköpsbeloppen. Beloppet som kvarstår är era väl förtjänta intäkter.

Lycka till!


FAKTA & KOM IGÅNG


BESTÄLLNINGSLISTOR & INTÄKTSBERÄKNINGAR

PRODUKTBLAD


INSTRUKTIONER