Almedalen 2013

Helt plötsligt var det fredag! Och inte vilken fredag som helst utan fredag innan almedalsveckan. Vi har peppat och preppat här på kontoret inför veckan och är laddade.

Undertecknad kommer att finnas på plats på Cancerfondens seminarium som sakkunnig och vi kommer tillsammans med det svenska NCD-nätverket arrangera ett hälsomingel på onsdag.

Utöver alla seminarier och mingel kommer vi ha en kampanj, #hardutänkt, med våra vänner Unga Allergiker och Smart Ungdom. En liten giveaway som jag hoppas, om du är på plats, kommer att se! Super kul!

Tobak som ämne är en het fråga och har så varit under hela våren, i och med EUs stora arbete och de båda utredningarna kring rökfria miljöer och marknadsföring. Vi hoppas på att det även lyser i genom i Almedalen i år vilket kalendariet ändå tyder på. John Dalli, före detta hälsokommissionären kommer och berättar sin historia om vad som hände, Expressen har en temadebatt om EU och tobak och det finns en rad seminarier som tar upp tobaksfrågans alla vinklar och områden.

Jag kommer att återkomma med uppdateringar under veckan. Hur kampanjen går och om alla olika seminarium som vi kommer att delta på.

Ha en fantastisk helg!