Be a hero – skänk din startplats till Göteborgsvarvet

Be a Hero!

Du som är anmäld till Göteborgsvarvet 2020 står nu inför ett viktigt val, valet om vad du ska göra med din startplats. Skänk din startplats och bidra till Göteborgsvarvets överlevnad samt A Non Smoking Generations viktiga arbete, för oss blir du då för alltid en ”Göteborgsvarvet Hero”. 

Mellan den 2-12 april har du som är anmäld för att springa Göteborgsvarvet 2020 för A Non Smoking Generation möjlighet att göra fyra val:

  1. Skänk din startplats*
  2. Skänk din startplats* och spring Göteborgsvarvet Virtual Race. Du springer 21,1 km, var som helst i världen, under tidsperioden 15-17 maj 2020. Löppasset loggar du i Strava med hjälp av en gps-klocka eller mobiltelefon. Ditt resultat är seedningsgrundande till Göteborgsvarvet 2021 och efter slutfört lopp får du en rabattkod på 30 % på anmälningsavgiften till Göteborgsvarvet 2021 och Göteborgsvarvet Marathon 2021.
  3. Flytta din startplats till Göteborgsvarvet 22 maj 2021. Din startplats blir då en välgörenhetsplats även 2021.
  4. Flytta din startplats till Göteborgsvarvet Marathon 19 september 2021*. Din startplats blir en ordinarie anmälan till Göteborgsvarvet Maraton.

* Mellanskillnaden du betalat för att vara en välgörenhetslöpare 2020 går då fortfarande till vår organisation och arbetet för tobaksfria barn och ungdomar.

Vi är oerhört tacksamma om ni väljer ett alternativ som innebär stöd till vår organisation, och vill särskilt uppmuntra till att välja alternativ 2 som innebär att delta i det virtuella Göteborgsvarvet! Vi kommer skicka ut Non Smoking-tröjor till våra löpare som ni kan använda under loppet, och tycker att det är jättekul om ni vill dela något från er löpning i sociala medier där ni taggar oss @nonsmokinggeneration. Tack för ert stöd i denna tid, ta hand om er och värna om hälsan!

Du som inte gör ett aktivt val skänker automatiskt din startavgift, mellanskillnaden vid betalning går då till oss. Anmälningsavgifter återbetalas dessvärre ej, läs mer i Göteborgsvarvets villkor.

Valet gör du mellan den 2-12 april via personligt mejl.