Bianca Salming engagerar sig för oss!

bianca

Vi kan stolt meddela att friidrottsstjärnan Bianca Salming nu är en av våra ambassadörer!

Här kan ni läsa mer om henne:

Friidrottaren Bianca Salming är regerande svensk mästare i både femkamp inomhus och sjukamp utomhus, trots att hon bara är 18 år. På meritlistan finns även en fjärdeplats i sjukamp från junior-VM i fjol då Bianca Salming bara var 41 poäng från bronset. I mars kom hon tia i sitt första internationella seniormästerskap vid inomhus-EM i Belgrad. Till sommaren väntar junior-EM i Italien där Bianca siktar på guld.

Detta är jag mest stolt över: Jag skulle säga att det jag är mest stolt över är att komma 4a på Junior VM, även om jag var missnöjd över 4e platsen så är det fortfarande någonting jag är stolt över.

Det här är viktigt för mig: Just nu är träningen det viktigaste för mig, det går före i princip allt. Dock är det viktigt för mig att få in lite av allt i min vardag också, därmed är såklart familjen och vänner också väldigt viktiga för mig.

Därför är jag ambassadör för A Non Smoking Generation: 
Jag är ambassadör för A non smoking Generation för att jag själv har mycket folk runt omkring mig som röker och det är något som alltid stört mig. Det är någonting som jag tycker är så sjukt onödigt och jag kan knappt förstå att det existerar eller att folk tycker det är värt att utsätta sig för någonting sånt. Sedan tack vare A non smoking generation har jag fått reda på att det påverkar så mycket mer här i världen än bara personen själv som röker. Vilket gör att jag känner mig ännu gladare att få representera A non smoking generation och att kunna få hjälpa till med att kanske bidra till en förändring.

Här hittar ni mig:
 Instagam: biancasalming eller här inne på min blogg: www.nouw.com/biancasalming