Göteborgsvarvet 2020

Göteborgsvarvet 2020 har tyvärr blivit inställt med anledning av covid-19. Istället har alla löpare fått möjligheten att springa samma distans, men på distans, i det virtuella Göteborgsvarvet!

Information från goteborgsvarvet.se:

“Den 15-17 maj har du möjlighet att delta i Göteborgsvarvet Virtual Race 21k – ett lopp som du kan genomföra var som helst i världen. Göteborgsvarvet Virtual Race 21k är dessutom seedningsgrundande till Göteborgsvarvet 2021! Loppet genomförs i samarbete med träningsappen Strava.”

Vi är oerhört tacksamma om ni väljer att springa det virtuella Göteborgsvarvet för vår organisation. Oavsett om man var anmäld innan Varvet ställdes in, eller om man vill anmäla sig nu, finns möjlighet att springa för sin egen hälsa och samtidigt stödja vårt viktiga arbete för barns och ungas hälsa. För er som inte redan har en anmälan finns möjlighet att köpa en Non Smoking-tröja i vår webbshop som ni kan bära under loppet. Vi blir jätteglada om ni vill dela något från er löpning i sociala medier där ni taggar oss @nonsmokinggeneration.

Mer info finns hos goteborgsvarvet.se.

Vi uppdaterar löpande med mer pepp och info inför det virtuella Göteborgsvarvet, och anmälan till Varvet 2021.

Tack för förståelsen och ert stöd i denna tid, ta hand om er och värna om hälsan!

Datum

15 - 17 maj 2020
Expired!

Tid

All Day

Kostnad

1000 kr

Platser

Göteborg
A Non Smoking Generation

Arrangör

A Non Smoking Generation
Telefon
08-10 93 00
E-post
info@nonsmoking.se
Webbplats
https://nonsmoking.se