Från rökare till Ironman

sidbild_ironman_520x284

Stefan Elings jobbar som yrkeschaufför. På nyårsafton 2012 tog han ett beslut som skulle komma att påverka hans liv. Han valde att fimpa, spotta ut snusen och blir nikotinfri. Som om inte det vore nog, ett tillräckligt stort steg mot ett hälsosammare liv, så bestämde Stefan sig för att visa både för sig själv och för andra att ingenting är omöjligt. Stefan bestämde sig för att genomföra en Ironman drygt ett år efter sitt tobaksstopp! I samband med Stefans egen utmaning startade han en insamling till förmån för oss på inspons.se!

– Kan min historia få någon att tänka till å göra en livsstilsförändring så är jag mer än nöjd, säger Stefan Elings, då vi frågor honom kring hans insamling.

Vi på A Non Smoking Generation vill uppmärksamma Stefan och hans utmaning då vi blev mycket imponerade av hans tobaksstopp och ambition. Vi vet hur strakt ett nikotinberoende kan vara och vilka konsekvenser det kan ha på allmänhälsan. Att Stefan dessutom skapat en insamling till förmån för oss för att dels hjälpa oss att sprida vårt tobaksförebyggande arbete till barn och unga och dels för att inspirera andra rökare att våga ta ett hälsosamt beslut, det tycker vi är stort!

Vi hejar på dig Stefan! Och vi hoppas att fler gör detsamma!

Ta del av Stefans berättelse och stöd han utmaning och insats till förmån för oss via länken nedan.