Göteborgsvarvet 2019!

20 maj 2019
 / 
Göteborgsvarvet 2019!

2019 – året då både Göteborgsvarvet och A Non Smoking Generation firar 40-årsjubileum – kunde man för första gången välja att springa hela Göteborgsvarvet för A Non Smoking Generation. Tusen tack till de 40 personer som lördag den 18 maj sprang det 21 km långa loppet till förmån för alla barns hälsa och rätt att förbli tobaksfria!

A Non Smoking Generation är en av Göteborgsvarvets åtta välgörenhetspartners. Den 16-18 maj var vi därför i Göteborg i samband med loppet för att stödja och heja på de löpare som valt att springa till förmån för vårt arbete. Alla löpare som valt att springa för någon av de åtta organisationerna bidrog sammanlagt med 800 000 kronor till välgörande ändamål. Fantastiskt!

När varvet startade på lördagen var det cirka 40 löpare som tillsammans med vår generalsekreterare Helen Stjerna och vår ambassadör Martin Melin representerade oss under loppet. Vilken härlig stämning ni bidrog till och otroligt bra kämpat hela vägen in i mål!

Dagarna innan loppet befann vi oss på Svenska Mässan under Göteborgsvarvets Expo för att dela ut tröjor till våra löpare och sälja produkter med vår klassiska logga. Alla intäkter går oavkortat till vårt arbete för tobaksfria barn.

Vi hoppas innerligt att vi ses på Göteborgsvarvet 2020! Tillsammans med er och förhoppningsvis ännu fler kan vi öka chansen att fler barn och unga förblir tobaksfria.