Lanseringsevent för samarbete med Downtown Camper

6 mars 2020
 / 
Lanseringsevent för samarbete med Downtown Camper

Torsdag 5 mars anordnades ett event för att lansera samarbetet mellan A Non Smoking Generation och Downtown Camper. Eventet inleddes med en social samling och alkoholfria drinkar i hotellets bar innan deltagarna sprang en cirka sju kilometer lång ”Run for Health” för att stödja ändamålet.

Klockan 18.00 startade lanseringseventet inne i Downtown Campers bar ”Campfire” där deltagarna möttes upp inför löprundan. De flesta deltagare var anställda hos hotellet som ville investera i sin egen hälsa genom träning och tobaksfrihet, och samtidigt visa stöd för A Non Smoking Generations arbete. En annan deltagare var vår ambassadör Martin Melin, polis och författare, som även ska springa Göteborgsvarvet för oss. Han kommer även delta på nästa löptillfälle som anordnas torsdag den 2 april.

Detta event var den första av fyra aktiviteter med löpning som anordnas under våren 2020. Den första torsdagen varje månad från mars till juni – 5 mars, 2 april, 7 maj och 4 juni – kan alla som vill springa med oss och Downtown Camper, och samtidigt visa engagemang för samarbetet som främjar en aktiv, hälsosam och hållbar livsstil.

Nu finns också en svart tygpåse och en specialdesignad grön t-shirt med vår logotyp, i begränsad upplaga, till försäljning i Downtown Campers giftshop. Produkterna finns även att klicka hem via deras webbshop. Alla intäkter går direkt till arbetet för tobaksfria barn. Bredvid shopen finns en utställning där gäster och besökare kan läsa om vårt arbete och samarbetet med hotellet.

Varmt välkomna att springa med oss på övriga event under våren!

Se mer om aktiviteterna här.