Lanseringsevent och thaiboxning med Sanny Dahlbeck

Söndag 6 oktober anordnade A Non Smoking Generation ett lanseringsevent för en ny klädkollektion i samarbete med Stayhard och thaiboxaren Sanny Dahlbeck. På lanseringseventet fick 25 influencers delta i ett thaiboxningspass med Sanny, ta del av kollektionen och mingla med oss om hur vi kan vara positiva förebilder och tillsammans stödja barn till att förbli tobaksfria.

Sannys egendesignade tryck

Sedan två år tillbaka har A Non Smoking Generation ett samarbete Stayhard. 10 oktober lanseras en ny klädkollektion i samband med att vi firar 40 år av tobaksförebyggande arbete 2019. Frontperson och modell är thaiboxaren Sanny Dahlbeck som tidigare i år tog ställning för en tobaksfri generation genom att dela ett inlägg på sin Instagram iklädd en Non Smoking-tröja. Med inspiration från Sannys prestationer som elitidrottare har han designat ett eget tryck som pryder två av plaggen i kollektionen. En del av intäkterna från försäljningen hos Stayhard går direkt till vårt arbete för alla barns rätt att förbli tobaksfria.

Inför lanseringen anordnade vi ett event där cirka 25 influencers fick thaiboxas under ledning av Sanny. Träningspasset följdes av fika, mingel och utdelning av goodiebags med tröjor från kollektionen.

Stort tack till alla generösa sponsorer som satte guldkant på eventet – Stayhard för fina tröjor, Barebells för goda bars, Mode Cold Brew för lyxigt iskaffe, Rescued för hållbara juicer och My Vegina för veganska mackor.

Eventet blev väldigt lyckat och vi är så tacksamma för allas engagemang och fighting spirit. Tillsammans kämpar vi för barns hälsa och en mer hållbar värld! Tusen tack till Sanny Dahlbeck och alla fantastiska deltagare!

Citat från några av deltagarnas inlägg på Instagram:

”Idag hängde jag och @olletbh med @nonsmokinggeneration och testade thaiboxning med @sannydahlbeck som vunnit både SM och VM.  Nej, det var ingen bra idé att utmana honom.  Ja, jag överlevde. Satan vad döda vi är efter det här utmanande träningspasset. Och satan, vad kul det var. Checka in @nonsmokinggeneration och deras arbete för att få färre unga att börja röka och snusa.” – Atilla Yoldas (@atillayoldas)

Thaiboxningspass

”Efter ett thaiboxningspass med @sannydahlbeck insåg jag att jag är skitdålig på att slåss. Men SHIT vad kul det var. Tack @nonsmokinggeneration för inbjudan och för ert arbete emot tobaksindustrin.” – Elias Aspudd (@eliasaspudd)

”Learning from the BEAST how to fight, for a good cause. @sannydahlbeck @nonsmokinggeneration” – Oscar Molander (@ollymolander)