NSG x Iza och Elle lanserar halsband för ungas hälsa

24 november 2020
 / 
NSG x Iza och Elle lanserar halsband för ungas hälsa

Nu lanserar A Non Smoking Generation ett halsband i samarbete med Iza och Elle Cryssanthander, Sveriges största Tiktok-profiler och organisationens nyaste ambassadörer. Smycket är en symbol för alla barns och ungdomars rätt till god hälsa och samtidigt en gåva som bidrar till vårt tobaksförebyggande arbete.

A Non Smoking Generations varumärke är starkt förknippat med den klassiska t-shirten som togs fram vid starten 1979, och sedan dess har privatpersoner kunnat stödja vårt arbete genom att köpa olika typer av kläder och produkter med vår logga. För första gången lanserar vi nu ett halsband som en del av vårt samarbete med Tiktok-profilerna Iza och Elle Cryssanthander.

”Vi har under hela vår uppväxt sportat på ett eller annat sätt och har alltid känt att hälsa är viktigt, och att hålla sig borta från rökning och tobak har för oss då varit en självklarhet och det önskar vi att det vore för alla. Att vi kan vara med och bidra till det genom detta halsband känns otroligt viktigt.” – Iza och Elle

Vi hoppas att halsbandet hamnar på många önskelistor inför jul, och att alla som bär halsbandet ser det som en fin accessoar och värdefull påminnelse om att värna om sin egen och andras hälsa. Halsbandet kostar 279 kronor och samtliga intäkter från försäljningen går direkt till vårt arbete med att stödja ungdomar till att förbli tobaksfria.

”Vårt nya halsband är den perfekta julklappen i år. Det är enkelt att köpa hemifrån via nätet, kommer i en fin förpackning och framför allt är det en fin och betydelsefull gåva både för mottagaren och för vårt viktiga arbete för ungas hälsa.” – Helen Stjerna, generalsekreterare A Non Smoking Generation

Gör som Iza och Elle och visa ditt stöd för en tobaksfri generation, köp halsbandet här.

Stort tack!