Ny kollektion med Stayhard

Skärmavbild 2018-08-24 kl. 08.38.20

Fredag 24 augusti lanserades en klädkollektion på stayhard.se som består av t-shirts och hoodtröjor med vår klassiska logga i flera härliga färger. Passa på att shoppa inför hösten samtidigt som du bidrar till en bra sak – vårt arbete för en tobaksfri generation!

Stayhards pressmeddelande
A Non Smoking Generation har länge arbetat för att begränsa tobaksanvändning bland ungdomar. Den fristående ideella organisationen lanserade 1979 en uppmärksammad T-shirt med sitt budskap i ett stort print på framsidan. Den blev samma år det mest sålda plagget i Sverige.

Nu, nästan fyra årtionden senare, lanserar Stayhard en kollektion T-shirts och hoodies i olika färger med det ikoniska budskapet tryckt över bröstet.
”Genom kollektionen vill vi uppmärksamma och stötta det arbete som A Non Smoking Generation gör för de unga och deras framtid, samtidigt som trycket känns lika fräscht nu som det gjorde då,” säger Robert Axelsson, försäljnings- och marknadschef på Stayhard. ”När vi tidigare i våras lanserade Alex och Sigges nostalgiska kollektion ”Barndomsminnen” var ett av plaggen just en grå Non Smoking generation hoodie. Tröjan sålde slut på två dagar och vi har sedan dess fått mail dagligen från kunder som undrat om hoodien kommer att komma in igen. Vi beslutade oss därför för att tillsammande med A Non Smoking Generation göra en liten kollektion av de ikoniska plaggen. Förhoppningsvis kan budskapet väcka lika stor uppmärksamhet nu då delar av intäkterna går till arbetet för en rökfri generation.”