Sommarens nyhetsbrev

Sommarens nyhetsbrev 2023 är välfyllt med uppdateringar om alla roliga och viktiga händelser som A Non Smoking Generation har genomfört under våren och in på sommaren.

Vi har skrivit massvis av debattartiklar, vår generalsekreterare Helen Stjerna har deltagit i Tv4 Nyhetsmorgon och vi har gjort ett aprilskämt på Instagram. Dessutom deltog vi i European Conference on Tobacco or Health i Madrid och delade med oss av våra erfarenheter från tobaksförebyggande arbetet i Sverige. Senaste nytt är A Non Smoking Generations deltagande i ett panelsamtal i Svensk PRs regi under Almedalsveckan. 

Tobaksindustrin tar aldrig semester, och finns där barn och unga finns i sommar; på festivaler, konserter, i sociala medier och glasskiosken. För andra året har vi en sommarkampanj där vi uppmuntrar våra supporters och följare att swisha glasspengen, motsvarande cirka 40 kr, för att bidra till arbetet för tobaksfria barn.

Ta del av hela nyhetsbrevet här.

Prenumerera kan du göra längst upp till vänster på sidan med nyhetsbrevet, alternativt genom att mejla till info@nonsmoking.se.