Spring Göteborgsvarvet för A Non Smoking Generation med Martin Melin

18 maj 2019 kan man för första gången springa Göteborgsvarvet för A Non Smoking Generation. Tillsammans med ambassadören Martin Melin kan man investera i både sin egen och i barns hälsa. Genom en julklappskampanj vill vi uppmuntra privatpersoner och företag att ge bort startplatser och samtidigt göra en samhällsinsats.

A Non Smoking Generation har varit Charity partner till Göteborgsvarvet sedan 2016. Nästa år firar både Göteborgsvarvet och A Non Smoking Generation 40 år sedan starten 1979. Nu växlas samarbetet upp och innebär att man kan anmäla sig för att springa hela Göteborgsvarvet för en rökfri generation. En del av anmälningsavgiften går direkt till organisationens arbete med att förebygga tobaksbruk bland barn och unga.

–    Vi är så glada över samarbetet med Göteborgsvarvet. Tillsammans kan vi förbättra människors hälsa och nu inför jul är en startplats den perfekta julklappen till nära och kära eller kollegorna. Det är en investering i familjens eller personalens hälsa, och ett enkelt sätt för företag att utöka sitt hållbarhetsarbete, säger Helen Stjerna, generalsekreterare A Non Smoking Generation, i ett pressmeddelande.

Martin Melin som är organisationens senaste ambassadör ska springa för en rökfri generation. Förutom en startplats inkluderar anmälningsavgiften en träningströja med den klassiska Non Smoking-loggan och chansen att löpträna tillsammans med Martin Melin inför loppet.

–    Att springa för A Non Smoking Generation känns självklart eftersom det gynnar min egen hälsa samtidigt som jag kan bidra till arbetet för en mer hälsosam och hållbar värld, för dig och mig, säger Martin Melin.

Anmälan görs hos göteborgsvarvet.se.