TACK FÖR ETT LYCKAT HÅLLBARHETSSEMINARIUM!

Unknown2I onsdags eftermiddag höll A Non Smoking Generation ett lyckat hållbarhetsseminarium. Drygt 20 personer lyssnade till Johannes Cullberg, Njol Badjie och Helen Stjerna.

Under onsdagen deltog drygt 20 personer från olika organisationer och företag i A Non Smoking Generations hållbarhetsseminarium. Helen Stjerna, Generalsekreterare på Non Smoking, hälsade välkommen och inledde med att berätta om organisationens arbete genom åren samt talade om aktuella fokusområden. Därefter var det dags att dela ut 2017 års Guldvinge till Paradiset och VD och grundare, Johannes Cullberg, för deras initiativ att inte sälja tobak i sina butiker. Johannes Cullberg höll sedan ett intressant föredrag om hållbar handel, uppstarten av Paradiset och visioner för livsmedelskedjan.

Sist ut var Njol Badjie, från Non Smokings ambassadörer Panetoz. Han berättade om Projekt Storstad vilket han driver i Jordbro tillsammans med bandkollegan David Nzinga och Stockholmsidrotten. Njol Badjie var tydlig med att det är viktigt att fokusera på det positiva i områden som ofta förknippas med utanförskap.

Vi på Non Smoking vill tacka våra kära talare samt alla besökare för en riktigt trevlig och lyckad eftermiddag!

Läs mer om Projekt Storstad
Läs mer om Paradiset