Tråkig nyhet: Göteborgsvarvet 2021 inställt

Den fysiska versionen av Göteborgsvarvet, som skulle gå av stapeln den 11 september, ställs in på grund av ökad smittspridning i regionen. Istället kommer alla löpare kunna delta i ett digitalt lopp genom att springa 21 kilometer på valfri plats. Stort tack till alla er som springer för A Non Smoking Generation och bidrar till vårt viktiga arbete för tobaksfria ungdomar.

För andra året i rad blir Göteborgsvarvet tyvärr inställt till följd av pågående pandemi. Förhoppningen om att loppet skulle kunna genomföras i år levde in i det sista, men på grund av den ökande smittspridningen i regionen blev det omöjligt att anordna ett så stort evenemang på ett säkert sätt och utifrån rådande restriktioner.

Vad innebär det för löparna?

Varvets anmälda löpare kommer istället att få delta i ett digitalt lopp och springa de 21 kilometerna på valfri plats runtom i landet. Löparna kommer få ett officiellt resultat för 2021 som är seedningsgrundande för Göteborgsvarvet 2022. Det går dock inte att flytta anmälan till 2022 och inga anmälningsavgifter kommer att återbetalas.

Info till dig som ska springa för A Non Smoking Generation

Du som har anmält dig att springa för oss kommer att få din Non Smoking-tröja och gymbag levererad hem. Dessvärre kan vi inte garantera att produkterna hinner fram i tid till loppet då detta besked kom så pass nära inpå genomförandet, men vi lovar att göra vårt bästa och hoppas annars att ni får användning för tröjan under framtida träningspass och lopp.

Vi tackar återigen för ditt stöd och hoppas att vi kan ses på plats i Göteborg nästa år istället.

För mer info, besök goteborgsvarvet.se.