Vi + Mårten Nylen!

image1Mårten Nylen

Mårten Nylen eller Hela Sveriges Ninja som han också kallas är känd från tv-programmet Biggest Loser Sverige där han i hela fyra säsonger coachade deltagarna till makalösa viktresultat, och tv-succen Ninja Warrior där han agerar programledare och expertkommentator. Mårten är just nu aktuell med sin föreläsningsturne Nyckeln till Resultat som planeras gå över hela Sverige under 2017.

Detta är jag mest stolt över: Min familj och att jag försöker göra bra saker varje dag. 

Det här är viktigt för mig: Att göra det jag kan för att hjälpa världen att må bättre och att sätta fokus på “glad”

Därför är jag ambassadör för A Non Smoking Generation: Rökning skadar fler människor än man tror och får jag möjligheten att påverka människor till hälsosammare val så är det inget snack om saken.

Här hittar ni mig: Instagram @martennylen